';

ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ

ΠΩΣ ΒΟΗΘΑΕΙ Ο ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ

O βελονισμός συμβάλλει δραστικά στην μείωση της όρεξης και του κορεσμού καθώς και στον περιορισμό των βουλιμικών επεισοδίων. Η επιλογή της θεραπευτικής μεθόδου εξατομικεύεται (σωματοβελονισμός, ωτοβελονισμός, ηλεκτροβελονισμός για τοπικό λίπος), συνδυάζεται δε, με διαιτητικές συμβουλές και συμβουλές για τον τρόπο ζωής.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ;
 • 01
  Μειώνει την όρεξη, καθώς και τη διάθεση για κατανάλωση γλυκών ή συγκεκριμένων τροφών, ενώ ταυτόχρονα ελαττώνει τον χρόνο κορεσμού με αποτέλεσμα να καταναλώνουμε μικρότερες ποσότητες τροφής.
 • 02
  Δρα στον κυτταρικό μεταβολισμό, εξισορροπεί το νευροενδοκρινικό σύστημα και ενισχύει το ανοσοποιητικό, ρυθμίζοντας τις ορμόνες του μεταβολισμού.
 • 03
  Δρα κεντρικά που σημαίνει ότι ενώ αδυνατίζεις, μπορεί να ρυθμιστεί παράλληλα και όποια άλλη πάθηση ή κατάσταση συνυπάρχει, όπως αϋπνία, δυσκοιλιότητα, υπέρταση κ.ά., ακόμα κι αν ο βελονισμός δεν εφαρμόζεται για αυτό τον λόγο.
 • 04
  Δρα και τοπικά. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί εκτός από απώλεια βάρους να συμβάλλει στη σύσφιξη και να βοηθήσει στη λιποδιάλυση και τη μείωση των πόντων. Γενικά το αποτέλεσμα είναι φυσικό και μόνιμο και παράλληλα με το αδυνάτισμα μειώνεται η κυτταρίτιδα, το τοπικό πάχος και η χαλάρωση, ενώ βελτιώνεται συνολικά η υγεία του ανθρώπου και η διάθεσή του.
ΠΩΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ;

Στην πρώτη συνάντηση λαμβάνεται ένα λεπτομερές ιατρικό ιστορικό και ανάλογα με το τι δεν λειτουργεί σωστά στον οργανισμό, γίνεται και η επιλογή της αντίστοιχης μεθόδου. Ο ιατρός θα κρίνει αν θα χρειαστεί να γίνουν κάποιες επιπλέον εξετάσεις, για να διαπιστωθεί η συνολική κατάσταση της υγείας. Στη συνέχεια αποφασίζεται και εφαρμόζεται ένας συγκεκριμένος αριθμός συνεδριών είτε σε όλο το σώμα είτε και τοπικά.

ΤΙ ΑΛΛΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ;

Ο βελονισμός μπορεί να συνδυαστεί με ηλεκτροβελονισμό, laser ή ραδιοσυχνότητες, καθώς και με ωτοβελονισμό.

Όλες οι θεραπείες είναι ανώδυνες, η κάθε συνεδρία διαρκεί 20-40 λεπτά και η συχνότητά τους εξατομικεύεται ανάλογα με το πρόβλημα.

Απευθύνεται σε ανθρώπους όλων των ηλικιών, με ελάχιστους περιορισμούς, αρκεί να γίνεται από εξειδικευμένους ιατρούς και είναι απολύτως ασφαλής.

Η αλλαγή του τρόπου ζωής, η σωστή διατροφή, ο ποιοτικός ύπνος, η ρύθμιση του στρες και η επιλογή της αποφυγής ανθυγιεινών συνηθειών συμβάλλουν δραστικά στην επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
- - - - - - - - - - - - - - - -
Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 80 26 780 και κλείστε το ραντεβού σας από Δευτέρα έως Παρασκευή
ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ
- - - - - - - - - - - - - - - -
Έχετε κάποια ερώτηση σχετικά με το πρόσωπο ή το σώμα σας; Ρωτήστε μας και θα σας ενημερώσουμε για την αντίστοιχη θεραπεία.