';

ΚΡΑΝΙΟΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ

ΚΑΤΑ YAMAMOTO

Ο Νέος Κρανιοβελονισμός του τριχωτού της κεφαλής του Yamamoto (YNSA) παρουσιάστηκε το 1973 κατά τη διάρκεια της 25ης ετήσιας συνάντησης της Ιαπωνικής Εταιρείας Ιατρικής Ryodoraku, που έγινε στην Οσάκα της Ιαπωνίας.  Ο YNSA διαφέρει από τον κινέζικο κρανιοβελονισμό γι αυτό κι η λέξη «Νέος» ενσωματώθηκε στην ονομασία του για να τον διαφοροποιεί.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ;

Ο Νέος Κρανιοβελονισμός κατά Yamamoto είναι μια σωματική αναπαράσταση ή ένα μικροσύστημα, που μπορεί να συγκριθεί με άλλα ευρέως γνωστά μικροσυστήματα, όπως ο ωτοβελονισμός (ωτοθεραπεία) και ο βελονισμός στα άκρα χέρια (Sujok). Περιλαμβάνει βασικά βελονιστικά σημεία (σωματότοπους) κυρίως στο τριχωτό της κεφαλής και άλλες σωματικές περιοχές.

ΤΙ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ;

Οι ενδείξεις του είναι πολλαπλές, από απλές μυοσκελετικές παθήσεις μέχρι και προχωρημένες μορφές νευρολογικών παθήσεων, όπως αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια, νόσο Parkinson, απομυελινωτικές νόσους κλπ

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
- - - - - - - - - - - - - - - -
Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 80 26 780 και κλείστε το ραντεβού σας από Δευτέρα έως Παρασκευή
ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ
- - - - - - - - - - - - - - - -
Έχετε κάποια ερώτηση σχετικά με το πρόσωπο ή το σώμα σας; Ρωτήστε μας και θα σας ενημερώσουμε για την αντίστοιχη θεραπεία.