';

ΥΠΟΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ

ΠΩΣ ΒΟΗΘΑΕΙ Ο ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ

Bασική αρχή σε όλες τις εναλλακτικές θεραπείες είναι ότι για να είναι ένας άνθρωπος υγιής, πρέπει ο οργανισμός του να βρίσκεται σε ισορροπία. Κάθε σύμπτωμα υποδηλώνει ότι αυτή η ισορροπία έχει, σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό, διαταραχθεί. Η υπογονιμότητα μπορεί να οφείλεται σε έλλειψη ωορρηξίας, διαταραχές στον εμμηνορρυσιακό κύκλο, μείωση της ποσότητας ή της ποιότητας του σπέρματος. Oλοένα και πληθαίνουν, ωστόσο, και οι περιπτώσεις «μη-αιτιολογημένης» αδυναμίας σύλληψης.

O βελονισμός θεωρείται αποδεδειγμένα ευεργετικός στην ενίσχυση της γονιμότητας (εκτός αν υπάρχει σοβαρή ανατομική ανωμαλία στην περιοχή των γεννητικών οργάνων), γι’ αυτό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως συμπληρωματική θεραπεία.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ;

Εκτεταμένες επιστημονικές μελέτες τεκμηριώνουν την αποτελεσματικότητα του βελονισμού πριν και μετά την εμβρυομεταφορά. Λειτουργεί εξισορροπώντας  το γεννητικό σύστημα και αποκαθιστώντας την επικοινωνία του με τα υπόλοιπα(πχ. ενδοκρινικό, κυκλοφορικό, νευρικό).

ΠΟΣΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ;

Συνήθως απαιτείται ένας κύκλος 10-12 συνεδριών και τα σημάδια της βελτίωσης είναι ένα εντονότερο αίσθημα ηρεμίας και ευεξίας, η διέγερση της ερωτικής επιθυμίας, αλλά και η πιθανή βελτίωση τυχόν διαταραχών της περιόδου, καθώς και της εμφάνισης του δέρματος, εάν υπάρχουν δερματικά προβλήματα.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
- - - - - - - - - - - - - - - -
Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 80 26 780 και κλείστε το ραντεβού σας από Δευτέρα έως Παρασκευή
ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ
- - - - - - - - - - - - - - - -
Έχετε κάποια ερώτηση σχετικά με το πρόσωπο ή το σώμα σας; Ρωτήστε μας και θα σας ενημερώσουμε για την αντίστοιχη θεραπεία.