';

ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΛΕΞΟΥΜΕ

Σκοπός του αισθητικού βελονισμού είναι να πετύχει συνολική ανανέωση και αναζωογόνηση του προσώπου. Επεμβαίνει σε όλα τα στρώματα του δέρματος και όχι μόνο στην επιφάνεια, αγγίζοντας ακόμα και τις μυϊκές στιβάδες του προσώπου. Ιατρικές μελέτες επιβεβαιώνουν ότι ο αισθητικός βελονισμός προλαμβάνει και καθυστερεί τη γήρανση του δέρματος μέσω της ρύθμισης του αγγειακού τόνου και του νευρο-ενδοκρινο-ανοσιακού συστήματος.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ;

Ο αισθητικός βελονισμός επιδρά έτσι στην ανάπλαση των στιβάδων του δέρματος, στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και στη διέγερση των ινοβλαστών (κύτταρα υπεύθυνα για την παραγωγή υαλουρονικού οξέος, κολλαγόνου και ελαστίνης). Συγχρόνως ρυθμίζει τον κύκλο ανανέωσης των κυττάρων, αφού όσο μεγαλώνουμε η χρονική αυτή περίοδος επιμηκύνεται με αποτέλεσμα τα γηρασμένα να στοιβάζονται στην επιφάνεια του δέρματος και να μην αντικαθίστανται από νέα.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΘΟΔΟΣ;
 • 01
  Τοποθετώντας ειδικές βελόνες σε συγκεκριμένα σημεία προκαλείται τοπική αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος και διέγερση των κυττάρων που παράγουν κολλαγόνο (ινοβλάστες) με αποτέλεσμα να βελτιώνεται η ποιότητα και ο αριθμός των ινών του κολλαγόνου και της ελαστίνης, κύριων συστατικών του συνδετικού ιστού.
 • 02
  Οι βελόνες φτάνουν στο επίπεδο του μυϊκού ιστού με αποτέλεσμα να ρυθμίζεται ο μυϊκός τόνος καθώς και άλλοι σημαντικοί παράγοντες που έχουν σχέση με την αναπαραγωγική ικανότητα των κυττάρων του δέρματος.
ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ;

Αναλυτικότερα, τα αποτελέσματά του αφορούν:

 • τη βελτίωση της ποιότητας της επιδερμίδας,
 • τη μείωση έως και εξάλειψη των ρυτίδων,
 • την αύξηση του μυϊκού τόνου, της ελαστικότητας των μυών του προσώπου αλλά και της τραχηλικής χώρας με αποτέλεσμα τη βελτίωση του διπλοσάγονου
 • την ανόρθωση και σύσφιγξη γενικότερα του προσώπου,
 • την εξαφάνιση των μαύρων κύκλων, του οιδήματος γύρω από τα μάτια και των πανάδων,
 • τη σύσφιξη των δερματικών πόρων,
 • τη βελτίωση της ακμής.
ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ;

Ο βελονισμός θεωρείται ασφαλής, ανώδυνη και σχετικά απλή διαδικασία, χωρίς παρενέργειες. Χρησιμοποιούνται ειδικές βελόνες μιας χρήσεως – ιδιαίτερα λεπτές – οι οποίες τοποθετούνται με συγκεκριμένη τεχνική ώστε να μην ενοχλούν σε επιλεγμένα σημεία του σώματος και στη συνέχεια βέβαια και στο πρόσωπο. Η συνολική θεραπεία διαρκεί περίπου 1 ώρα.

ΠΟΣΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ;

Ο αριθμός των συνεδριών και η συχνότητά τους εξαρτώνται πάντα από την περίπτωση. Συνήθως είναι 10 έως 15 συνεδρίες. Ο αριθμός και η συχνότητά τους εξαρτώνται από την ηλικία, την ποιότητα του δέρματος, το φύλο, το ορμονικό προφίλ, ακόμα και από τις καθημερινές συνήθειες και τον τρόπο ζωής του ατόμου.

ΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΕΧΩ;

Τα αποτελέσματα της δράσης του αισθητικού βελονισμού είναι εμφανή σχετικά γρήγορα. Καθώς δεν αφορούν μόνο τις επιφανειακές στιβάδες του δέρματος, τους μήνες και τα χρόνια που θα ακολουθήσουν το πρόσωπο θα είναι εμφανώς ανανεωμένο. Η αποτελεσματικότητα είναι μεγαλύτερη όταν οι θεραπείες ξεκινούν ανάμεσα στις ηλικίες των 30 και των 45 χρόνων ώστε να επιτευχθεί η καθυστέρηση της διαδικασίας της γήρανσης.

ΜΕΘΟΔΟΣ GUA-SHA (NATURAL FACE -LIFT)
 • Χαλαρώνει τους μύες
 • Τονώνει τα αιμοφόρα αγγεία
 • Αποβάλλει τις τοξίνες ενώ απομακρύνει το πρήξιμο, βοηθώντας παράλληλα το πρόσωπο να ακτινοβολεί και να δείχνει νεανικό και φρέσκο
 • Απαλύνει και μειώνει τις λεπτές ρυτίδες
 • Ενεργοποιεί τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου
 • Μειώνει τους μαύρους κύκλους
ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
- - - - - - - - - - - - - - - -
Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 80 26 780 και κλείστε το ραντεβού σας από Δευτέρα έως Παρασκευή
ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ
- - - - - - - - - - - - - - - -
Έχετε κάποια ερώτηση σχετικά με το πρόσωπο ή το σώμα σας; Ρωτήστε μας και θα σας ενημερώσουμε για την αντίστοιχη θεραπεία.